Medlem af ELFO

  Professionel sparring og rådgivning

  Få et uforpligtende tilbud

Vi er medlem af ​Tekniq, AKB, KMO samt Iso9001 Certificeret.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon: 97 54 52 50​​​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

El firma laver el-løsninger til private og erhverv

Åkjær-EL er dit lokale el firma i Skive og Viborg. Vi er totalleverandør af fremtidssikrede el-løsninger til private og erhverv. Vi er naturligvis altid opdaterede med den sidste nye viden inden for elektricitet og elektriske apparater. Det opfatter vi som en naturlig del af vores branche, eftersom det er et område, som er i konstant udvikling.

Vores el firma er omfattet af en garantiordning

​Det betyder, hvis du skal renovere, hvis du skal bygge om, eller hvis du skal bygge til, og derfor har brug for et el firma, så står vi til rådighed med autoriseret og sikkert arbejde, der bliver udført af et erfarent og lokalt el firma.

Dertil kommer, at vi er medlem af ELFO. Det betyder derved, at vores arbejde som elektriker er omfattet af en garantiordning, og at du som kunde har adgang til et ankenævn. Det giver dig en ekstra sikkerhed for, at vores arbejde som el firma bliver ordentligt udført.

Vores firma kan levere alle former for el-installationer

​Vores virksomhed kan levere effektive, brugervenlige og driftssikre løsninger til alt fra almindelige el-installationer og fibernetværk til adgangskontrol og avancerede sikringsanlæg.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores el firma, og hvad Åkjær-EL kan udføre for dig i dit hjem eller på din arbejdsplads. Desuden kan du ringe eller skrive for at få flere oplysninger om dine muligheder og for at få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 97 54 52 50 og tal med en af vores dygtige medarbejdere eller skriv en e-mail til ka@aakjaerel.dk.

​★★★★★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook​

Åkjær-EL

Åkjærvej 12, 7800 Skive

Telefon: 97 54 52 50

E-mail: ka@aakjaerel.dk

CVR: 30688465

Åkjær-EL er totalleverandør af fremtidssikrede el-løsninger til private og erhverv.

Læs mere om vores el firma og elektriker!