Medlem af ELFO

  Professionel sparring og rådgivning

  Få et uforpligtende tilbud

Vi er medlem af ​Tekniq, AKB, KMO samt Iso9001 Certificeret.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon: 97 54 52 50​​​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LED belysning med​ automatisk styring

Åkjær-EL i Skive og Viborg løser alle belysningsopgaver, herunder LED belysning, således de lever op til dine ønsker om godt lys, og så de følger lovgivningens krav omkring elektriske installationer. Du kan spare penge på din el-regning, hvis du kombinerer automatisk styring og LED belysning. Dertil kommer, at du kan få en behagelig oplevelse af lyset. Forestil dig for eksempel, at lyset tænder automatisk, når du kommer hjem, eller at lyset tænder hele vejen ud til toilettet om natten.

Den fuldautomatiske styring kan også bruges på arbejdspladser, på udendørsarealer og i lagerhaller, hvor det samtidig kan medvirke til at skræmme ubudne gæster væk.

Belysning der nedbringer din el-regning

​LED belysninger bruger mindre strøm end for eksempel A-pærer, når man sammenligner lysstyrken. Desuden har denne belysning den fordel, at LED pærer tænder med det samme, hvilket ikke er tilfældet med andre former for lavenergi-belysning. Det er især en fordel ved automatisk styring af ens belysning, hvis lyset tænder omgående, når du bevæger dig ind i et rum eller på et område, således du ikke skal stå og vente på lyset.

Moderne LED belysning er bedre end ældre LED pærer

​Tidligere havde LED problemer med kvaliteten af lyset, idet der kunne blive udsendt et måske blåligt og ubehageligt lys, men dette er ikke længere tilfældet, såfremt du naturligvis undgår de billigste former for lyskilder. Moderne belysning kan langt hen ad vejen sammenlignes med halogenpærer. Dertil kommer, at disse pærer stadig bliver i bedre og bedre kvalitet, og derfor forventes det, at denne lyskilde vil ende med at blive dominerende.

Links til yderligere information om LED belysninger:

Belysningskatalog Jens A. Jacobsen

Ledkatalog Jens A. Jacobsen

Nordlux Belysning

Kontakt os på telefon 97 54 52 50 eller e-mail ka@aakjaerel.dk for at få et uforpligtende tilbud eller rådgivning om god og energibesparende belysning samt eventuel automatisk styring i Viborg og Skive.

​★★★★★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook​

Åkjær-EL

Åkjærvej 12, 7800 Skive

Telefon: 97 54 52 50

E-mail: ka@aakjaerel.dk

CVR: 30688465

Åkjær-EL er totalleverandør af fremtidssikrede el-løsninger til private og erhverv.

Læs mere om vores el firma og elektriker!