Åkjær El.

Vi leverer og monterer styring for landbrug/industri efter kundens ønsker og behov.

Den rigtige El-løsning til privat og erhverv..

Vi leverer og monterer styring for landbrug/industri efter kundens ønsker og behov.

Varmepumper.

Åkjær-EL i Skive, Viborg og Holstebro er autoriseret Panasonic Pro partner varmepumpe forhandler og montør. Vi laver både luft-luft og luft-vand varmepumper til bolig og industri.

Persondatapolitik for Åkjær El ApS
Åkjærvej 12, 7800 Skive

Introduktion

Denne persondatapolitik gælder for indsamling og behandling af dine personoplysninger i forbindelse med køb og udførelse af opgaver hos Åkjær El ApS. Når du selv giver personoplysninger til Åkjær El ApS via vores hjemmeside, mail, telefon eller direkte accepterer du, at dine personoplysninger gemmes og behandles med henblik på, at Åkjær El ApS opfylder din forespørgsel/køb/opgave på den bedst mulige måde.

 

Vi passer godt på dine oplysninger!
Åkjær El ApS ønsker med denne Persondatapolitik at vise:

  • hvordan vi opretholder det højeste niveau af sikkerhed for vores kunder og medarbejdere med hensyn til behandling af personoplysninger
  • hvordan vi på en overskuelig måde håndterer dine personoplysninger

Dataansvarlig

Åkjær El ApS er en topmoderne virksomhed der udfører mange opgaver indenfor el-installationer, varmepumpe installationer, køl og frost samt netværksinstallationer. Vores kundeområde dækker landbrug, industri, private, samt det offentlige,


Kristian Arntz og Claus Thomasen er indehaver af Åkjær El ApS                                                                         Claus Thomasen er den dataansvarlige for virksomheden.

Åkjær El ApS kontaktoplysninger er:
 

Åkjær El ApS
Åkjærvej 12
7800 Skive
Telefon: +45 97545250                                                                
www.aakjaerel.dk

Åkjær El ApS udfører al håndtering af personoplysninger i henhold til Persondataforordningen (GDPR).

Når du afgiver dine personoplysninger, giver du samtidig samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Åkjær El ApS.

Åkjær El ApS indsamler følgende personoplysninger

Virksomhedskunder og leverandører

  • Navn, adresse, telefonnummer, mobil, e-mailadresse, kunde/leverandørnummer, CVR-nummer, kontaktinformationer, ordrehistorik, betalingsinformationer

Medarbejdere

  • Informationer før/under/efter ansættelse. Herunder kontraktlige forpligtelser i forbindelse med ansættelsesforhold 

Formål

Åkjær El ApS indsamler udelukkende personoplysninger, der er nødvendige for behandling af kunder, leverandører og ansatte.

Eksempler på formål, hvortil Åkjær El ApS indsamler personoplysninger:

  • Kontaktinformation til kunder/leverandører
  • Kunde/leverandørbehandling
  • Kontaktinformation til fremsendelse af faktura, tilbud/overslag, aftaler via sms/mail.
  • Opfyldelse af lovkrav
  • Kontraktslige/ansættelseskrav over for ansatte

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Personoplysninger slettes, når Åkjær El ApS efter lovgivning ikke længere er pålagt at skulle gemme oplysningerne, eller når der ikke længere er et formål med behandlingen.

Videregivelse af personoplysninger

Åkjær El ApS videregiver ikke personlige oplysninger til andre uden for virksomheden.

Åkjær El ApS benytter databehandlere til backup og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Åkjær El ApS vegne og må ikke anvende personoplysningerne til egne formål. Disse databehandlere er underlagt Databehandleraftaler og kontrolleres løbende angående overholdelse af Persondataforordningen. 

Åkjær El ApS kan i visse tilfælde også være forpligtet til at videregive personoplysninger i henhold til lovgivning eller efter afgørelse fra en offentlig myndighed.

Ansøgninger

Hvis du søger en stilling hos Åkjær El ApS, behandler vi dine fremsendte oplysninger til at vurdere, om Åkjær El ApS vil tilbyde dig ansættelse, samt til kommunikation med dig under rekrutteringsprocessen.

Kun relevante medarbejdere fra ledelsen har adgang til at se fremsendte ansøgninger og personoplysninger.

Hvis Åkjær El ApS ønsker at gemme oplysninger fra ansøgere der ikke ansættes, indhentes samtykke fra ansøgeren til opbevaring af ansøgningen i maks. 6 måneder iht. Persondataforordningen.

Sikkerhed

Åkjær El ApS har truffet alle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, går tabt, forringes eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Personoplysninger og behandling af persondata foretages kun iht. Persondataforordningen.

Cookies

Åkjær El ApS anvender ikke cookies der berører persondata.
Der bruges kun cookies til at holde hjemmesiden kørende - intet indsamles.

Juridisk hjemmel (retslig grundlag)
Åkjær El ApS behandler personoplysninger med nedennævnte hjemmel for kunder og ansatte:

  • Opfyldelse af en kontrakt
  • Behandling af legitime interesser
  • Samtykker
  • Retlige krav
  • Interesseafvejning

Dine rettigheder

Angående de personoplysninger, som vi har registreret om dig hos Åkjær El ApS,
så er dine rettigheder i henhold til Persondataforordningen: 

  • Du har ret til, at få indsigt i hvilke personoplysninger
  • Du har ret til, at få en kopi af dine personoplysninger
  • Du har ret til, at få rettet (berigtiget) dine personoplysninger
  • Du har ret til, at få dine personoplysninger slettet ”at blive glemt”
    Ønskes sletning vil Åkjær El ApS slette dine personoplysninger, dog med undtagelse af de personoplysninger, som Åkjær El ApS er pålagt at gemme iht. lovgivning
  • Du har ret til, at trækket dit samtykke tilbage
    Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på et samtykke fra dig, dog med undtagelse af de behandlinger, som Åkjær El ApS er pålagt at udføre iht. lovgivning
  • Du har ret til, at få dine personoplysninger flyttet/udleveret (Data portabilitet)
    i et
    struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format
  • Du har ret til, at få underretning om evt. brud på datasikkerheden hos Åkjær El ApS
  • Du har ret til, at indgive en klage over behandlingen til Åkjær El ApS
  • Du har ret til, at indgive en klage over behandlingen til Datatilsynet

Indsigt, udlevering og overførsel af data

Hvis du har sendt en anmodning om ovenstående, har Åkjær El ApS 4 uger til at rette, slette, udlevere eller overføre oplysningerne. Anmodningen skal underskrives af dig samt indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt kopi af dit pas eller dit kørekort.

Åkjær El ApS kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til Åkjær El ApS behandling af personoplysninger kan du henvende dig til:

Åkjær El ApS
Åkjærvej 12
7800 Skive
Telefon: +45 9754 5250                                                                
www.aakjaerel.dk

Att.: Claus Thomasen
Direkte: +45 40175250 / E-mail: ct@aakjaerel.dk

Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse kan findes på www.datatilsynet.dk

Vi tilbyder også :


  • Varmepumper luft/luft
  • Varmepumper luft/vand
  • Køleteknik
  • Landbrug-installation
  • Landbrug-eftersyn
  • Landbrug-foderanlæg
  • Landbrug-mølleri
  • Landbrug-ventilation
  • Landbrug-gyllealarm
  • Datanetværk
  • Kamera overvaagning
  • LED lys privat
  • LED lys erhverv
  • Solceller
  • Hvidevarer
Luft/luft varmepumper
luft til luft varmepumpe

Luft/Luft varmepumper

Vi er eksperter i luft til luft varmepumper. Udover store besparelser, giver det også et bedre klima

Kontakt os for mere info
Luft/vand varmepumper
luft til vand varmepumpe

Luft/vand varmepumper

Luft til vand varmepumper giver tilfører dit indeklima og varnd energi fra naturen, en grøn metode til billig energi.

Kontakt os for mere info
Køleteknik
Køleteknik

Køleteknik

Åkjær-EL i Skive og Viborg udfører alle former for arbejde, herunder rådgivning, opstilling og vedligeholdelse, inden for køleteknik. Vi kan derfor også rådgive dig omkring køleanlæg, som passer til dine behov og dit budget, og vi har en stor erfaring inden for køleteknik, som gør os i stand til at finde en optimal løsning i samråd med dig.

Kontakt os for mere info
Landbrug installation
Landbrugs installation

Landbrug installation

Kontakt os for mere info
Landbrug eftersyn
Landbrugs installation

Landbrug installation

Vi udfører de lovpligtige eftersyn,
så du kan være tryg ved din installation

Kontakt os for mere info
Landbrug foderanlæg
Landbrugs foderanlæg

Landbrug foderanlæg

Foderanlæg sparer tid og sikrer korrekt og præcis fodring af dyrene. Åkjær El kan opsætte og vedligeholde disse anlæg

Kontakt os for mere info
Landbrug mølleri
Landbrugs mølleri

Landbrug mølleri

Optimal foderblanding giver dyrene en opimal vækst, vi kan installere og konfigurere dine møller.

Kontakt os for mere info
Landbrug ventilation
Landbrugs ventilation

Landbrug ventilation

Ventilations systemer til landbrug sikrer korrekt klima og temperatur til stald og opmagasinering.

Kontakt os for mere info
Gyllealarm
Gyllealarm

Gyllealarm

Undgå udslip af gylle med en alarm. Udslip kan have store økonomiske og miljømæssige omkostninger.

Kontakt os for mere info
Datanetværk
Data netværk

Datanetværk

Infrastruktur betyder mere og mere i moderne virksomheder. Kablingen udgør backbonen og er derfor yderst vigtig for en stabil drift. Vi leverer korrekt kabling og installation så du er godt kørende.

Kontakt os for mere info
Kamera overvågning
Kamera overvågning

Kamera overvågning

Skal du have sikret dine værdier? Overvågning kan hjælpe med at få dine ting tilbage. Vi tilbyder komplette løsninger

Kontakt os for mere info
LED Privat
LED lys

Led privat

LED er mere økonomisk end traditionelle glødepærer, og giver en vifte af spændende muligheder med styring og kontrol via smartphones. Beslyning af vægge, entre , udestuer og generel belysning. Hvordan skal din næste installation se ud ?

Kontakt os for mere info
LED Erhverv
LED lys

Led erhverv

LED belysning giver en god belysning til alle typer arbejde, fra kontor til industrielle systemer. Lad os komme med et forslag til din næste forbedring.

Kontakt os for mere info
Solceller
LED lys

Solceller

Solceller er en grøn energikilde, der begrænser dit fodaftryk på miljøet. Vi udfører både nyinstallation og service af eksisterende anlæg

Kontakt os for mere info
Hvidevarer
Hvidevarer

Hvidevarer

Vi har alt i hårde hvidevarer, køleskabe, frysere , vaskemaskiner og tørretumblere. Kontakt os inden du tager i et stort varehus, vi har skarpe priser.

Kontakt os for mere info

Husk Håndværker fradrag

Vidste du at du kan få et fradrag på for nogle typer arbejde udført af os ?
Du kan søge fradrag til bla. Tyverialarmer, solceller,ventilation ,varmeindvending, varmpepumpercase og andre energi relaterede ydelser udløser fradrag.

Læs mere om håndværker fradrag

Kontakt os


Åbningstider

Send os en email

Ved hastesager ring istedet